SuperTrash kortingscodes en sale, blijf op de hoogte

juni 20, 2013 0 Door admin

SuperTrash, wie kent het prachtige merk niet? We mogen daarom ook best een beetje trots zijn dat dit merk uit ons kleine kikkerlandje komt. Het modemerk is onder leiding van Olcay Gulsen groot geworden en hoort bij de grote namen in de modewereld. Over Supertrash wordt wel eens gezegd: “born in L.A., but raised in Amsterdam”. Dit komt doordat het merk niet helemaal thuis hoort in de stijl en trends van Nederland, maar dit maakt het merk juist zo aantrekkelijk. SuperTrash staat voor de onafhankelijke vrouw met een geweldige smaak voor mode en stijl. De SuperTrash vrouw houdt van succes, elegantie en heeft een attitude. Ze combineert haar uitgesproken persoonlijkheid met klasse en geeft haar outfits altijd eigen draai. Het modemerk is ondertussen gegroeid tot een wereldwijd succes met een retail netwerk van 2000 boutiques in 24 landen. Daarnaast heeft het modelabel 12 brand stores. Via http://www.stylediscount.nl/supertrash weet je precies wanneer het sale is of wanneer er een kortingscode is.

Supertrash Girls en Madame Supertrash

Sinds kort heeft het label twee collecties gelanceerd, namelijk ST Girls en een lingerielijn genaamd Madame SuperTrash. Dat is nog niet alles, het modemerk heeft ook een parfum, genaamd SuperTrash Phenomenal perfume en een merktijdschrift. Het label heeft verschillende brandstores over de hele wereld, shop-in-shops in de mode hoofdsteden van de wereld en heeft haar deuren geopend in grote steden als New York en London. Het merk staat voor hoge kwaliteit en dit komt terug in de luxe kleding, schoenen en accessoires. Het merk is geweldig voor de onafhankelijke en stijlvolle vrouw.

Wist je dat…

…Beyoncé in februari 2013 optrad in een jurk van Supertrash?

Wil je weten wanneer het sale is of wanneer er een Supertrash kortingscode is?

Het modemerk heeft uitgesproken en opvallende ontwerpen, maar heeft daarnaast talloze ontwerpen die tijdloos zijn. Hierdoor weet je bij dit merk altijd te slagen. Wanneer weet je nog beter te slagen dan wanneer je voordeel kunt krijgen op deze prachtige items? SuperTrash heeft namelijk regelmatig kortingscodes die het shoppen van deze ontwerpen nog veel leuker maakt. Daarnaast heeft SuperTrash een paar keer per jaar sale, wat ideaal is voor de budget fashionista’s. Via de Supertrash pagina van Stylediscount blijf je op de hoogte van deze geweldige aanbiedingen. Hier worden namelijk alle kortingscodes en acties verzameld en dus ook de SuperTrash kortingscodes als die er zijn. Kortingscodes komen altijd goed van pas bij het online shoppen. Het enige dat je hoeft te doen, is de code invullen bij het afrekenen van de producten en je kunt genieten van een leuke korting of actie bij je nieuwe producten. Wil jij vaker gebruik maken van deze acties en op de hoogte blijven van de sale bij SuperTrash? Houd dan Stylediscount goed in de gaten!