Lichte sandalen voor kids

januari 29, 2019 Uit Door admin

Een goede voetbedekking is cruciaal voor een groeiend kindervoetje. Schoeisel moet stevig aan de voet vast zitten, uiteraard zonder te knellen maar ook zonder te slippen en er moet voldoende ruimte zijn bij de tenen en de hielen. Natuurlijk is ook het voetbed van belang. Deze moet flexibel zijn, niet te zwaar en zeker niet te glad. Een stevige zool zodat er naar hartenlust in kan worden gespeeld en gerend. Dit geldt absoluut ook voor kindersandalen. Ze moeten geschikt zijn voor avontuur.

Gemak dient het kind

Geen kind vindt het fijn om er “lang” over te doen om sandalen aan te trekken. En voor een kind is meer dan vijf seconden al een eeuwigheid. Dat kan veel sneller. Bandjes met klittenband zijn hierbij natuurlijk een uitkomst. Deze kun je goed stevig aantrekken zodat ze tijdens het rennen en spelen niet kunnen uitschieten. Ook de wreef en de hiel moeten goed worden ingepakt zonder dat je kind beperkt wordt tijdens het lopen. De fijnste sandalen, zijn gemakkelijke sandalen die snel aan- en uitgetrokken kunnen worden.

De ideale avonturen-sandaal

Sandalen zijn ideaal voor kinderen. Met een goede sandaal kun je namelijk in water spelen om vervolgens weer hard weg te kunnen rennen zonder het risico te lopen dat je uitglijdt. Een stroeve, rubberen zool biedt dan uitkomst. Ook is het wel zo comfortabel als de sandaal snel opdroogt en het materiaal waarmee de schoen vast zit aan de voet, niet snijdt of knelt. Tot slot is het van belang dat de sandaal niet als een steen aan het been voelt. Het moet dus bij voorkeur gemaakt zijn van een licht materiaal. Teva kindersandalen voldoen aan deze wensen en dat maakt ze de ideale avonturen-sandaal.