Birkenstock Slippers en Strand

maart 29, 2019 Uit Door admin

De Birkenstock slippers zijn een wereldwijd begrip geworden die men onmogelijk nog over het hoofd kan zien. Zowel voor dames als heren bieden Birkenstocks een ongekende comfortabele ervaring voor je voeten. Elk jaar komt het Duitse bedrijf met talloze nieuwe varianten op de proppen. Nieuwe kleuren en modellen worden continu op de markt losgelaten, hierbij altijd de nieuwste trends voorbijstrevend.
Een Birkenstock slipper is een super idee om in de zomer op een gemakkelijke manier in de tuin of rond het zwembad te vertoeven. Ze mogen nat worden en kunnen tegen een stootje. Ook worden ze gefabriceerd door natuurlijke, hernieuwbare en niet-toxische materialen. De nieuwe slippers zijn er in de basis kleuren waar men volop mee kan mixen. Daarnaast zijn er prints te verkrijgen die het nog net iets vrolijker maakt aan je voet. Kortom, de Birkenstock slippers vinden die jou perfect op het lijf zijn geschreven is heel gemakkelijk.
Ontdek een verscheidenheid aan Birkenstock slippers
De Birkenstock slippers komen in vele verschillende varianten. Naast de kleur en print kan je ook gaan kiezen voor modellen met diverse banden. Zo heeft de Madrid een enkele band en heeft de Arizona een model met twee banden. De Pisa biedt zelfs een gevlochten band aan, over de zijkant van de tenen. Speciaal dit jaar is dat Papillio een eigen collectie heeft ontworpen, kom en ontdek ze! Vele soorten kleuren en modellen liggen voor u klaar.
Het spreekt voor zich dat alle slippers van Birkenstock voorzien zijn van het befaamde voetbed speciaal ontworpen door zich te baseren op een voetafdruk in het zand. Hierdoor bieden de slippers een ongekend comfort dat u bij geen enkel merk zal terugvinden. De ondersteuning van de voet draagt Birkenstock nog altijd allerhoogst in het vaandel. Wij garanderen je dat eens u de Birkenstock slippers in huis neemt, je niets anders meer moet hebben.