Op vakantie in Spanje? Bezoek deze kledingwinkels

juni 20, 2013 0 Door admin

Veel Nederlanders gaan op vakantie naar Spanje, dit land behoort namelijk tot een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland. In Spanje kan je natuurlijk lekker aan het strand liggen, maar je kunt er ook heel leuk shoppen! In dit artikel behandelen wij twee winkels waar je zeker langs moet gaan om je zomerkleding te kopen als je op vakantie bent in Spanje.

De Primark in Spanje

Voor alle Nederlanders is de Primark geen onbekend shop adres. Primark heeft ook veel vestigingen in Spanje staan. Het assortiment is wel wat anders als het assortiment in Nederland maar de prijzen zijn ongeveer gelijk. Mocht je in Spanje zijn dan zul je dus zeker even langs de Primark moeten gaan ook al is het alleen maar om het te vergelijken met de Primark’s in Nederland.  Helaas is er nog geen Primark online dus retourneren gaat wat lastig in Spanje.

De Bershka in Spanje

Een andere kleding winkel die je zeker moet bezoeken als je in Spanje bent is de Bershka. Bershka is in Nederland nog niet heel bekend met slechts een vestiging. Maar in Spanje behoord de Bershka tot een van de grootste mode winkel ketens. van Spanje. Een voordeel is dat er ook een Bershka online bestaat. Zo kun jij je spullen weer retourneren als het nodig is.