No money, No worries

juni 21, 2013 0 Door admin

Wat is er leuker dan fashion? Fashion met korting natuurlijk! Zeker in deze tijden van crisis mogen we de kortingen en sales niet missen. We willen er graag fashionable uitzien, maar hebben nu eenmaal niet altijd evenveel te besteden… Fijne kortingen kunnen we dus allemaal wel gebruiken, toch?
Met deze tips is jouw portemonnee zeker niet in één keer leeg:

  1. Scoor een kortingscode
    Je kent het vast wel: de mogelijkheid om aan het einde van je online bestelling een actiecode, kortingscode of andere code in te voeren. Met zo’n code profiteer je van een leuke korting op je bestelling. Ga dus altijd vóór je een bestelling plaatst op zoek naar zo’n code. Het is een kleine moeite en je kunt er gratis veel korting mee scoren.
  2. Zoek voor online deals
    Op internet vind je talloze hippe online shops. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houdt alle aanbiedingen in de gaten. Weet je precies wat je wilt hebben? Zoek jouw favo artikel online op en kijk wie het aanbiedt met de beste prijs! Wedden dat je grote prijsverschillen tussen de verschillende winkels ziet?
  3. 3.       Geef je oude items een tweede leven
    Heb je echt helemaal niks, noppes, nada te besteden?  Duik dan eens in je eigen wardrobe om je oude kledingstukken om te toveren tot nieuwe fashion items. Knip je oude spijkerbroek af voor een hippe short, knip de mouwen en hals van een oud T-shirt om er een lekker stoere twist aan te geven en gebruik studs, strikjes, knoopjes enzovoorts om jouw items helemaal uniek te maken.