Herfst en winter collectie van Zalando

juli 30, 2013 0 Door admin

Zalando wordt gevuld met oosterse invloeden en een vleugje rock ’n roll

De zomer is nog niet voorbij en de populaire webshop Zalando is zich al aan het voorbereiden op de volgende seizoenen. Zo komt Zalando eind Augustus al met een nieuwe Zalando collectie voor de aankomende herfst en winter. Deze najaarscollectie is ontworpen door Clarissa Labin en haar team en in de collectie zijn vooral twee mode-invloeden zeer goed terug te zien, namelijk: de Oriental Remix en Grunge de Luxe.

Zalando gaat voor Grunge de Luxe

Rock ’n roll maar toch een beetje romantisch, dat is het thema Grunge de Luxe. Deze Zalando collectie heeft veel weg van de jaren 80 grunge stijl met aardetinten als kleur, biker details maar ook edgy invloeden. Dit alles wordt vervolgens gecombineerd met sierlijke borduursels, ruches, sierlijk kant en vrouwelijke vormen. Een collectie waar je hebberig van wordt dus! Dit alles vormt samen een zeer krachtig geheel waar Clarissa Labin met haar team meer dan trots op mag zijn en de collectie is bovendien extra voordelig te koop dankzij de vele kortingscodes die Zalando veelal aanbiedt. Maar voor nu eerst wat meer over de tweede Zalando collectie: Oriental Remix!

De Oriental Remix Zalando collectie

In dit thema word veel gespeeld met Oosterse invloeden. Denk aan: traditionele oosterse prints of bloemige kimono’s met een modern randje. Deze traditionele oosterse invloeden krijgen een bijzondere touch door military en leren accenten te gebruiken in een outfit. De kleuren die centraal staan bij dit thema zijn net even anders dan bij Grunge de Luxe namelijk zwart, wit, navy, vuurrood en metallic goud. Extra fijn is dat je ook deze collectie met een Zalando kortingscode kunt aanschaffen, dankzij zo’n kortingscode krijg je namelijk 10% korting op je bestelling.