Hemdvoorhem.nl

juli 8, 2013 0 Door admin

Kleding is er belangrijk voor de manier hoe jij jezelf presenteert. Als je een sollicitatiegesprek hebt en je komt daar in een broek en T-shirt met gaten erin dan zullen de mensen van dat bedrijf een negatieve eerste indruk hebben. Een overhemd daar in tegen heeft al een wat zakelijkere stijl, en is ook nog eens bij veel soorten broeken te dragen. Ook kun je een overhemd onder een pak dragen.
Casa Moda overhemden
Wanneer je op zoek gaat naar een overhemd dan kun je heel veel verschillende merken overhemden tegen komen. Een van de fabrikanten die overhemden op de markt brengen is Casa Moda. Casa Moda overhemden zijn in twee modellen verkrijgbaar. Het standaard rechte model en het strakker langs het lichaam zittende slim fit model. Casa Moda heeft wel meer dan 50 verschillende soorten overhemden. De Casa Moda overhemden zijn al beschikbaar vanaf een prijs van €49,95. Tevens zijn deze overhemden kreukvrij. Je kunt na het wassen van de Casa Moda overhemden deze gewoon aan een hanger ophangen en dan zullen er geen kreukels meer zichtbaar zijn. Er zijn ook enkele modellen van Casa Moda overhemden beschikbaar met de extra grote mouwlengte 7. Deze zijn geschikt voor de langere mensen.
Venti overhemden
Venti is  ook een aanbieder en fabrikant van overhemden. Deze fabrikant produceert enkel maar een model, en dit is het slim fit model. Venti overhemden hebben dus altijd het slim fit model. Het slim fit model is strakker afgesneden en door dit model zullen de Venti overhemden iets strakker langs het lichaam zitten. De Venti overhemden zijn beschikbaar met lange en korte mouwen, maar sommige overhemden mouwlengte 7 ook. Een groot voordeel is dat de overhemden van Venti kreukvrij zijn. Venti hanteert twee prijzen voor overhemden, voor de wat oudere overhemden €49,95 en voor de wat nieuwere overhemden €59,95.
Hemdvoorhem.nl
In de webshop van Hemdvoorhem.nl vindt je tientallen verschillende hemden van populaire topmerken. Naast overhemden kun je hier ook terecht voor heren truien, polo shirts, stropdassen, heren ondergoed, heren sokken en andere accessoires.