Een hippe kindertas vind je bij VAN DE MEISJES

juli 2, 2013 0 Door admin

Voor een hippe kindertas kun je terecht bij VAN DE MEISJES! VAN DE MEISJES is niet alleen de leukste online tassenshop voor moeders, maar ook voor kleintjes! Voor de kids zijn er trendy kindertassen. De kindertassen zijn bijzonder geschikt om mee te nemen naar school. Alle kindertassen hebben een stevig handvat of een draagriem, zijn lekker ruim van binnen en hebben aan de binnenkant twee vakken. Eén van die vakken is precies op maat gemaakt voor een drinkbeker. Heerlijk praktisch. De tas is verkrijgbaar als postmanbag in het zilver, met afbeelding van harten of een paard. Populair dit jaar is de postmanbag in jeans met een lief glitterhart en de blauw/wit gestreepte tas een rood hart. Nieuw zijn de doktertassen met bijvoorbeeld een print van de Engelse vlag!
800717
zebra-bolwingbag-uk-blauw-844009
 
 
 
 
Voor logeerpartijen zijn er logeertassen met lekker veel ruimte zodat er veel mee genomen kan worden voor een leuke logeerpartij of korte vakantie.
Voor aanstaande moeders heeft VAN DE MEISJES trendy luiertassen met handige vakjes en lekker veel opbergruimte en veel handige vakjes en ritstjes zodat je niet steeds loopt te zoeken in de verzorgingstas. Zoek je ook een kindertas of verzorgingstas, kijk dan eens in de webshop van VAN DE MEISJES