3 tips voor als je zomerjurkjes online gaat kopen

augustus 7, 2013 0 Door admin

Je koopt wel eens een zomerjurkje online, maar waar moet je dan op letten? Het gaat namelijk nog wel eens wat mis en dan is het zonde als je jouw favoriete zomerjurkje hebt gekocht en deze weer terug moet sturen. We helpen je graag op weg met een paar handige tips wanneer je online zomerjurkjes gaat kopen.

1)       De kleur van je zomerjurkje

Wanneer je een zomerjurkje online koopt kan de kleur op je beeldscherm nog wel eens verschillen met de werkelijke kleur. Het is daarom aan te raden als jet het jurkje in het echt gezien hebt om na te gaan wat bijvoorbeeld de kleurcode of kleurnaam is. Er zijn soms wel 3 verschillende kleuren blauw bijvoorbeeld. Op die manier weet je zeker dat het om dezelfde kleur gaat wanneer je het zomerjurkje online gaat bestellen.

2)       Is je zomerjurkje doorzichtig of niet?

Het kan wel eens voorkomen dat je een leuk wit zomerjurkje online besteld. Wanneer het pakje dan binnen komt is het inderdaad een wit zomerjurkje alleen wat blijkt hij schijnt door. Sommige websites zetten dit er helaas niet altijd even goed bij. Ook zie je het niet altijd even goed op het plaatje van het zomerjurkje, omdat er misschien iets onder gedragen wordt, wat soms misleidend kan zijn.

3)       De lengte van het zomerjurkje

Wanneer je een zomerjurkje online koopt is het aan te raden goed te kijken wat de lengte is. Het zomerjurkje kan bij jou misschien wel heel anders vallen als bij de dame op de afbeelding die het zomerjurkje draagt. Uiteraard kun je het zomerjurkje dan wel weer terug sturen, maar het is beter er zeker van te zijn hoe je jurkje ongeveer valt. Dit scheelt weer extra moeite om hem dan weer terug te sturen.
Er zijn dus verschillende kenmerken van een zomerjukje waar je op moet letten als je deze online koopt. Er zijn er zeker nog meer. Weet jij nog een goede tip?