Het trendy en kleurrijke merk Laura Vita

oktober 22, 2018 Uit Door admin

Modieuze schoenen van het merk Laura Vita zijn helemaal in. Kleurrijk, trendy en zeer modieus zijn woorden die schoenen van het merk Laura Vita goed omschrijven. De schoenen van Laura Vita zijn niet voor de minimalistische vrouwen onder ons, maar zijn speciaal gecreëerd voor vrouwen die houden van het maken van een fashion statement. Vrouwen met een goed gevoel voor mode, vrouwen die niet bang zijn om op te vallen en zich uit te drukken door middel van hun outfit. Grote blokhakken, stoere modellen, gouden gespen en verschillende printjes met elkaar gemixt, dat is Laura Vita.
Het merk Laura Vita neemt elk seizoen de trends goed onder de loep en ontwerpt een schoenenlijn die daar geheel op aansluit. Wat we dit jaar veel op de catwalk zien zijn hele kleurrijke schoenen waarbij veel verschillende stoffen, materialen en printjes worden gemixt. En hier speelt Laura Vita perfect op in.
In elke collectie zijn er een aantal eyecatchers, echte musthaves, die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben staan. Dit jaar springen vooral de Alizee 30 bordeaux, Electre 02 Kobalt en de Eliane 02 Brons er uit. Als je deze 3 paar schoenen in je bezit hebt kun je elke outfit compleet maken.
Wat zo bijzonder is aan deze schoenen is dat je ze op verschillende manieren kunt combineren. Onder een jurk, rok, jeans of zelfs onder je casual zondags outfit gaan deze schoenen perfect mee samen! En naast dat de schoenen een genot voor het oog zijn lopen ze ook nog eens zalig!
Daarnaast zitten er ook een aantal prachtige handtassen tussen die je perfect kunt combineren met je schoenen. Met een mooi paar laarzen en een handtas van Laura Vita zie ook jij er binnen no time uit om door een ringetje te halen!