De onzekerheden van de zomer

mei 27, 2015 Uit Door admin

De zomer komt eraan dames! Dat wil zeggen dat we wee alles uit de kast moge trekken om op te vallen (nog meer dan anders althans). Over het algemeen is dit ook het seizoen waarin vrouwen zich het meest ongemakkelijk voelen. De volgende situaties herkennen we allemaal wel…

  1. Werken op het kantoor is echt geen pretje met warm weer! Vrienden die vrij zijn gaan allemaal lekker naar het strand of terras en jij moet heel de dag werken met bezwete collega’s om je heen, bah! Helaas hebben we van zweet allemaal wel eens last. Zorg daarom dat je altijd een busje deodorant in je tas hebt zitten in de zomermaanden. Vooral de nieuwe ‘compressed sprays’ zijn erg handig on the go. Lekker klein en er zit niet eens minder inhoud in dan de grote bussen!
  2. Het eindeloze scheren: een dagje strand, shoppen of gewoon omdat jij dat ene leuke rokje wilt dragen. Uiteindelijk zegt je huid dat het genoeg is en gaat het irriteren. Gevolg: een rode huid en in de ergste situaties lelijke stoppels. Ook hiervoor is een oplossing: permanent ontharen. Een paar behandelingen (afhankelijk van type huid en kleur haar) en je bent van alle ellende af! Let wel even goed op het keurmerk van de kliniek.
  3. Deze zomer is gemaakt om je onzeker te voelen: de cropped top is in. Een soort van hip buiktruitje. Dat wil zeggen: sporten! Die platte buik krijg je niet zomaar. Het belangrijkste is dat je en sport kiest waar je je fijn bij voelt en waar je positieve energie van krijgt (of spierpijn). Hardlopen is zo erg nog niet met die ene leuke afspeellijst. Als je echt moeite hebt om de motivatie te vinden: zoek dan een maatje. Met zijn tweeën help je elkaar makkelijker naar een platte buik!

Geen zorgen, maar geniet!
De grootste tip is: maak je geen zorgen en geniet! Niemand is perfect en iedere vrouw maakt zich wel eens druk over de bovenstaande dingen. Maar als de zon schijnt lijkt de wereld al gauw een beetje mooier.